EETHUIS & GRILLROOM DE VINK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis & Grillroom de Vink. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 10:03 Lekker eten voor 4 mensen besteld naar de andere kant van leiderdorp binnen 25min bezorgd. Eten was nog warm en bezorger was vriendelijk.
28 jan 2023 om 2:46 Super snel, altijd lekker
28 jan 2023 om 2:19 Altijd vriendelijk en het eten is altijd goed echt een aanrader
27 jan 2023 om 1:40 Goed optijd en nog steeds lekker eten , bedankt beste jongens tot de volgende keer
26 jan 2023 om 11:23 Gisteren lekker gegeten bij de Vink eten opgehaald daar alles was goed eten was goed en personeel was heel vriendelijk
24 jan 2023 om 16:18 het eten was echt lekker beste eettent in heel leiden en de avondwinkel heeft een enorme keuze aan drank/snoep en alles wat je thuis te kort komt word snel aan de deur geleverd ik word daar atijd netjes en snel te woord gestaan
23 jan 2023 om 23:29 Eten was lekker en de bezorgtijd snel! Bezorger was het ijs vergeten maar stond binnen een kwartier weer voor de deur om de bestelling af te maken ook al zei ik dat het geen haast had.
22 jan 2023 om 20:32 Eten was goed. Bezorging duurde erg lang, bij telefonisch navraag onbeleefd en kortaf te woord gestaan.
22 jan 2023 om 14:43 Ik heb echt lekker gegeten... thanxxx
22 jan 2023 om 12:45 Ze zijn echt snel altijd en blijft lekker
21 jan 2023 om 14:28 Eten was prima, vriendelijke bezorger ook
20 jan 2023 om 21:15 Wanneer ik nacht dienst heb bestel ik hier om af te halen.. ik krijg vaker ook gratis drankje